Veelgestelde vragen

Toch een andere vraag? Stuur ons een mail of WhatsApp.
U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Algemeen

Je kunt ons per e-mail (info@vienta.nl) of WhatsApp (+31 6 43261719). Wij verwachten je binnen 24 uur van een reactie te kunnen voorzien.

Onze standaard levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Mocht een artikel een langere levertijd hebben, dan staat dit vermeld bij het product.

Je kunt betalen met iDeal, PayPal, Bankoverschrijving of Klarna (achteraf betalen).

Mocht onverhoopt het gewenste artikel uitverkocht zijn kun je je e-mailadres achterlaten op de product pagina.
Je ontvangt dan een mail zodra het artikel op voorraad is. 

Verzending

Bestellingen vanaf €20,- bezorgen we gratis. Dat geldt voor kleine en grote artikelen.
Bestel je iets onder de €20,- dan vragen we je om €3,95 bezorgkosten te betalen.

Indien u direct na het plaatsen van uw bestelling, uw bestelling wilt annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen dan proberen de bestelling/zending nog tegen te houden.

Zodra uw bestelling in ons magazijn is ingepakt en aangemeld bij de vervoerder, ontvangt u hier een e-mail over. In deze e-mail treft u (mits beschikbaar) ook de Track & Trace gegevens van de zending aan.

Vienta levert op dit moment aan klanten in Nederland en België. Voor andere landen neem gerust contact met ons op. 

Retourneren

Je kunt een artikel binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Het artikel dient in originele staat en zonder beschadigingen te zijn en alle geleverde toebehoren dienen geretourneerd te worden. 

Neem bij retourneren altijd eerst contact op met onze klantenservice voor de retour instructies.

Ja, het retourneren binnen 30 dagen na ontvangst en bij een defect van uw bestelling is gratis, indien gebruik wordt gemaakt van ons retourlabel.
Neem daarom altijd eerst contact op met ons. 

Let op: Het eerste retourlabel nemen wij voor onze rekening en is 5 werkdagen geldig. Mocht u niet binnen de termijn van 5 werkdagen uw retour inleveren, dan is het retourlabel niet meer geldig en zijn de retourkosten voor uw eigen rekening. 

Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst en bij een defect van uw bestelling. Bovendien is dit gratis indien gebruik wordt gemaakt van ons retourlabel. Neem daarom altijd eerst contact op met ons. 

Garantie

Onze producten worden met veel aandacht voor detail ontworpen. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en de duurzaamheid van onze artikelen. Daarom bieden wij altijd twee jaar garantie op al onze producten.

Vienta biedt daarnaast 100% tevredenheidsgarantie. Waarom? Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten!
Heb je vragen of ben je niet (helemaal) tevreden met je aankoop, laat het ons dan weten. 

Garantie geldt voor eventuele fabricagefouten van de producten. Schade door verkeerd gebruik, zoals het stoten of laten vallen, vallen niet onder de garantie.

Deze garantie geldt dus niet in geval het gebrek is te wijten aan:

  • onoplettendheid;
  • opzettelijke beschadiging; of
  • nagelaten verzorging

De aanspraak op garantie vervalt eveneens, indien anderen dan Vienta, zonder toestemming van Vienta, herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

In dit geval neem je het beste eerst contact met ons op. Zo kunnen wij een passende oplossing bieden. 

Vienta streeft naar een reparatie doorlooptijd van 1-2 weken. Mocht reparatie niet mogelijk zijn zorgen wij voor een vervangend artikel of geld terug.