WASVOORSCHRIFTEN

We gebruiken de nieuwste direct-naar-kledingstuk (DTG) print technologie waardoor wij een breed scala aan bedrukbare kleding en ontwerp kleuropties aan kunnen bieden. De DTG inkt in dit proces is anders dan de inkt die in screenprinters wordt gebruikt. Houd er rekening mee dat instructies voor de verzorging van het product van de originele fabrikant geen rekening houdt met het DTG afdrukproces.

Wees op uw hoede voor wassen en drogen op een hoge instelling, vooral wanneer het kledingstuk 100% katoen is. Op een hoge temperatuur wassen kan er voor zorgen dat de print vervaagt of barst. De instelling van de droger op een hoge temperatuur kan ervoor zorgen dat het product krimpt en kan schade toebrengen aan de print.

Om de levensduur van uw product te verlengen, is het raadzaam de instructies hieronder te volgen:

In de machine wassen: koud, binnenstebuiten, zachte cyclus met mild afwasmiddel en soortgelijke kleuren. Gebruik bleekmiddel zonder chloor, alleen wanneer dit nodig is. Gebruik geen wasverzachters. Drogen in de droogtrommel of ophangen zorgt voor de langste levensduur. Binnenstebuiten strijken, indien nodig. Decoratie niet strijken. Niet droog reinigen.

Sublimatie kleding kan gewassen worden bij elke temperatuur instelling zonder dat dit de kwaliteit beïnvloedt. Maar we raden aan om te wassen met kleuren, aangezien de polyesterstof kleuren kan uitvloeien. Hoge temperaturen tijdens het wassen en drogen kunnen het krimpen van de stof beïnvloeden.